Groepstrainingen

De Golfacademy verzorgd naast privélessen ook groepstrainingen. Niet te technisch, maar om je te helpen met gerichte tips en oefeningen aan de slag te gaan met de basistechnieken. In elke training staat een basistechniek centraal: putten, chippen, pitchen, swing en bunker. Daarnaast is er ook aandacht voor warming-up en fysieke oefeningen. 

Tijdens de groepstrainingen van 1 uur raak je weer vertrouwd met de basistechnieken en vaardigheden. Hoe was het ook al weer? De Golfacademy heeft een trainingstraject gemaakt waarin techniek, vaardigheid, houding en effectiviteit voor de golfer gecombineerd worden in elke les. De trainingen worden gegeven aan groepen van 6 tot maximaal 10 deelnemers. Groepen waarin je mensen leert kennen en waar je later mee kunt afspreken om de baan in te gaan. Groepstraining van 1 uur
  • Tijdstip: Donderdagochtend van 10:00 – 11:00 uur
  • Kosten: € 7,50 per training
  • Deelnemers: 6 – 10 personen
Eigen groep en tijdstip
Het is ook mogelijk om zelf een groep van minimaal 6 personen samen te stellen en in overleg een ander tijdstip te bepalen.

Aanmelden groepstrainingen
Heb je zin om deel te nemen aan de groepstrainingen op donderdag? Geef je dan op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.
Naam *
telefoonnummer
E-mail adres *
golfniveau/hcp
Heb je een abonnement van de Golfacademy?


Geef aan op welke data je mee wilt doen:
Opmerking
Beveiligingscode