Leden van Golfclub Almkreek zetten zich in voor dove kinderen in Africa en organiseren een charitywedstrijd voor de stichting Saints-ice4africa


Het doel van de stichting 'Saints-ice4africa' is om auditief gehandicapte kinderen in Zuid-Afrika een kans te geven middels het leren ijs maken. Voor hen biedt de arbeidsmarkt bijzonder weinig kansen. In een speciale school zoals de St. Martin de Porres School in Port Shepstone, worden dove kinderen in de leeftijd van 3 tot 17 jaar daarom geholpen bij het leren van een vak. Ook kunnen ze er de opleiding Small Business volgen. SVH meester ijsbereider Joep Biemans (lid van Almkreek) en medeoprichter van de stichting trekt zich het lot van deze jongeren aan en ziet kansen om met zijn vakkennis een nieuwe markt voor ze aan te boren.
Voor een impressie en nadere informatie verwijzen wij u graag naar: www.saints-ice4africa.nl
Om het e.e.a. (het versturen grondstoffen, machines, etc.) mogelijk te maken organiseren we een charity wedstrijd op 8 oktober. U kunt inschrijven op de 9 holes championship course of op de 14 holes par 3/4 baan. De club, park en golfacademy willen dit soort initiatieven van leden graag onder de aandacht brengen en financieel ondersteunen.
 
Voor leden maar ook voor gasten
U kunt zich als team van vier personen inschrijven. Individuele inschrijving is ook mogelijk en dan wordt u in een team geplaatst. De kosten voor dit evenement zijn € 40,00 voor leden en € 55,00 voor niet leden. U krijgt hiervoor bij binnenkomst een kopje koffie met iets lekkers, na de wedstrijd een warm buffet en als afsluiting een ijsje, bereid door Joep.
Er gaat van de € 40,00, minimaal € 20,00 naar het goede doel.
 
Programma zondag 8 oktober
                           
13:00 inschrijven, koffie met iets lekkers, mogelijkheid om in te slaan.
14:00 briefing
14:30 start shotgunwedstrijd ”Saints-ice4africa”
17:00 einde wedstrijd
18:00 buffet, prijsuitreiking en overhandigen van de cheque
19:00 verloting
20.00 einde avond
 
Wedstrijd vorm 9 holes championship course: Texas scramble Ambrose
Wedstrijd vorm 14 holes baan: beste 2 Stableford scores per team
 
Betaling bij inschrijving en voor bedrijven ontvang u, indien gewenst een kwitantie.
Vanzelfsprekend zijn naast het inschrijfgeld ook extra donaties voor en tijdens het evenement van harte welkom. U kunt deze overmaken naar IBAN NL96 ABNA 0508 9763 59 t.n.v. 'Saints-ice4africa'.

Als golfclub Almkreek lid kunt u zich inschrijven via de site www.egolf4u.nl waar de wedstrijden zijn aangemaakt. Heeft u als lid gasten waarmee u in een flight wil dan kunt u deze bij opmerkingen plaatsen met voornaam, naam en ehcp.
Gastspelers die zich willen in schrijven kunnen dit doen door een mail te sturen naar charity.ice4africa@gmail.com