Het Kontakt business meets golfOp donderdag 5 oktober a.s. organiseert Het Kontakt Edities, samen met Vrouw & Altena en Golfpark Almkreek voor de tweede maal Het Kontakt business meets golf. Ondernemers uit Altena en daarbuiten zijn van harte welkom om mee te spelen aan de 9-holes wedstrijd. Daarnaast organiseren we voor de niet golfers een clinic of u kunt het spel Goud spelen. 

Over 2016...
In 2016 namen er ruim 100 ondernemers uit de regio deel aan het event. Verschillende ondernemers uit de regio en leden van de Businessclub Almkreek sponsorden de prijzen en de hapjes. Er werd een prachtig terugblikmagazine gemaakt door Het Kontakt, met daarin de foto's van alle deelnemers aan het event en inspirerende verhalen van ondernemers. Daarnaast werd er ook een 'aftermovie' gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.

Programma (voorlopig)
14.00 uur Inloop en ontvangst
15.00 uur Start clinic, wedstrijd en het spel Goud
17.00 uur Iedereen terug uit de baan
18.00 uur Prijstuitreiking en naborrelen

Voor u als ondernemer
Wilt u als ondernemer een bijdrage leveren in welke vorm dan ook aan dit prachtige event? Neem dan contact met ons op via business@golfpark-almkreek.nl of bel met Nicole Roubos op 06-12675384.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van prijzen of hapjes, in combinatie met een advertentie in het magazine. Graag bespreken we samen de mogelijkheden.

Aanmelden?
Wilt u zich al aanmelden voor deze editie? Laat dan uw gegevens achter op het formulier hieronder!
Deelname aan het event en de overheerlijke hapjes zijn gratis. U betaalt alleen voor de drankjes.

Sponsoren 2017
Zonder sponsoren geen Business meets Golf! Onderstaande sponsoren dragen bij in de vorm van overheerlijk eten en stellen een prijs ter beschikking. Bedankt voor jullie bijdrage!

     

 
 
Voornaam en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Ik doe mee aan *Bij deelname aan de wedstrijd: Wat is uw handicap?
Maat T-shirt *


Eventuele opmerkingen/vragen:
Beveiligingscode